Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleMilano fashion weekSe Min LookTrendiga vårskor

Alexa Chung gör kollektion för Superga – se bilderna

15 mar, 2018 
AvJohanna Lejon
Se den nya kollektionen från Superga.
Redan för sex år sedan, 2011, frontade supermodellen, designern och tv-personligheten Alexa Chung en Supergakampanj och blev därmed det italienska skoföretagets ambassadör. Nu inleds ett nytt samarbete inför sommaren 2018 och denna gång designar hon en exklusiv kapsel-kollektion bestående av sju modeller.
Annons

Kampanjen fotograferades i Los Angeles för att fånga Supergas signifikativa formspråk tillsammans med Alexas coola känsla för stil.

Alexa Chung för Supergas kollektion.

– Min mamma bar Superga när jag växte upp så varumärket har alltid varit en klassisk sko som funnits i min egna garderob. Det har varit otroligt spännande att få återkomma till Superga och nu som designer för en mindre kollektion. Superga var ett av de första företagen som lät mig involveras i en egen kampanj så nu känns det som att komma hem, säger Alexa Chung.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Kollektionen kommer innehålla sju olika modeller.

Skorna i kollektionen, som är tillägnade kvinnan, är en tolkning av klassiska Supergamodellen 2750. Gemensamt för skorna är att de bär en ”Alexa-logga” under sulan samt att de har en specialdesignad ”Alexa-plös”. En av modellerna har högre skaft, en modell är den klassiska sneakern och sedan presenteras en avslappnad slip-in modell.

Skorna kommer i olika färger och modeller.

Färgerna i kollektionen går bland annat i pastell såsom crème, lila och ljusblått och materialen består av lack, satin, canvas och frotté.

Se kollektionen nedan

Vita Superga med högt skaft.
Lilla Superga.
Vita Superga.
Blåa Superga.
En annan version av vita Superga.
Vita Supergas med öppen häl.
Svarta Supergas med öppen häl.

Supergas och Alexa Chungs samarbete lanseras i dag, 15 mars 2018.

Läs mer:

Annons