Alexa Chung gör kollektion med AG

01 jul, 2015 
AvAxel Scholtze
Annons
Alexa-Chung-AG-2

Modeikonen Alexa Chung gör ytterligare kollektion med jeansmärket AG – en kollektion som kommer säljas exklusivt på STYLEBOP.

Höstens kollektion, som är deras andra jeanssamarbete, är mer experimentell i sitt uttryck med flera material som mocka och manchester. Plaggen är mer feminina, detaljerade och sofistikerade. Kollektionen innehåller plagg som vardagslyxiga kashmirtröjor, jeansklänningar, mockakjolar, blusar med hög krage klassiska smala jeans i både svart och flera blåa nyanser.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

I det splitternya kampanjbilderna ser vi den brittiska stilikonen i sitt esse – lätt 70-tals bohemisk i urbana miljöer. Här är den perfekta kollektionen att efterlikna den stilsäkra och snygga stil som Alexa Chung besitter.

Annons

Kollektion släpps exklusivt online på STYLEBOP.com den 23 juli. Prisklassen är från 1000 kr och uppåt.

Alexa-Chung-AG
Annons