Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleMilano fashion weekSe Min LookTrendiga vårskor

Adidas och Mini Rodini släpper nytt – se alla plaggen här!

14 aug, 2017 
AvLisa Arnell
Adidas Originals och Mini Rodini fortsätter sitt samarbete och släpper i höst sin fjärde gemensamma kollektion. Och det är så fint!
Annons

Höstsläppet består av en tracksuit, en t-shirt, en jumpsuit, en baddräkt, en keps samt ett par Gazelle-sneakers och kommer i storlekarna 62-116 (kläder) och 19-27 (skor). I kollektionen syns två helt nya prints från Cassandra Rodini: det ena med slingrande röda ormar och det andra med kaktusprint.

Kollektionen blir den fjärde från de båda och släpps den 17 augusti. Adidas Originals by Mini Rodini säljs i Mini Rodinis onlinebutik, hos utvalda återförsäljare och i Mini Rodinis egna butiker på Odengatan (Stockholm) Vallgatan (Göteborg) och Skomakaregatan (Malmö). Alla MR-återförsäljare som säljer kollektionen hittar du här > Adidas säljer kollektionen i sina flaggskeppsbutiker, i flera av sina onlinebutiker och samt hos utvalda återförsäljare.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Se alla plaggen, och skorna, nedan.

Annons