Adidas och Kanye förlänger sitt samarbete – gör ny kollektion

Hysteri utlovas när denna kollaboration släpps.
29 juni, 2016

I dag går Adidas ut med nyheten att den tyska sportjätten förlänger sitt samarbete med Kanye West. Samarbetet, som många menar är en av huvudanledningarna till att Adidas vinst just nu ökar snabbare än Nikes, utökas med kollektionen Adidas + KANYE WEST där både kläder, skor och accessoarer kommer tillverkas för både herr och dam.

Kollektionen ska kombinera Adidas tekniska och innovativa förmågor med Kanyes kreativitet och visionära fantasi, ett samarbete man spår kommer bli ett av de mest framgångsrika någonsin och går så långt som att säga att det kommer omdefiniera framtiden. Kollektionen kommer ledas från företagets huvudkvarter i Portland tillsammans med Kanye, och inrikta sig mot både sport och street.

– De senaste två åren har adidas och YEEZY gett en inblick till framtiden. Detta samarbete visar att vem som helst med en dröm kan drömma utan gränser, säger Kanye West själv i ett pressmeddelande.

Ännu är det oklart när kollektionen släpps, men enligt Adidas kommer vissa butiker få renodlat fokus på samarbetets produkter.

LÄS OCKSÅ:

Allt från Kanye Wests Yeezy-show!

Adidas lanserar löparsko – gjord av återvunnen plast från havet

Så fantastiskt var adidas x ELLE STHLM run igår!

Artikel av: Café