Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Allt om Adeles tre looks i nya videon Oh My God

13 jan, 2022 
Allt om Adeles tre looks i videon Oh My God
Adeles nya video för låten Oh My God bjuder på en modeshow med tyngd. Här är allt du behöver veta om artistens tre olika looks.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Adele - 8 saker du vill vetaBrand logo
Adele - 8 saker du vill veta

Adele har teasat om den nya videon i en veckas tid, och nu har Oh My God nått offentlighetens ljus. Låten är den andra singeln i albumet 30, som släpptes i november i fjol. Den svartvita videon, regisserad av Sam Brown, beskrivs sätta tonen för Adeles nya era, då den urskiljer sig från det vi tidigare sett från artisten i rörlig väg.

Adele bjuder på en stilresa i Oh My God

Men låt oss prata mode. För videon tar oss med på en stilsäker resa där Adele visar upp tre olika looks på en scen omgiven av trästolar, akrobater och dansare. Modeshowen (låt oss kalla den så) är stylad av Jamie Mizrahi och innehåller kreationer signerade Vivienne Westwood, Louis Vuitton och Harris Reed.

Transparent med prickar och pärlor

Adele bär Harris Reed i videon Oh My God
Adele bär Harris Reed i videon Oh My God.

Adeles första look är den mest nedtonade av dem. I inledningen av videon bär artisten en transparent knytblus med rosett, vida ärmar och prickar signerad den brittiska designern Harris Reed. Till det bar hon en svart korsettopp och lång kjol i glansigt material. Håret är uppsatt i en stram knut baktill och pärlörhängena i guld samt ringarna kommer från Harris Reeds designsamarbete med Missoma.

Vit cape och långa handskar

Adele bär Louis Vuitton i videon Oh My God
Adeles andra outfit i videon är signerad Louis Vuitton.

1,5 minut in i videon har Adele bytt outfit. Nu syns hon istället bära en skräddarsydd kreation från Louis Vuitton inspirerad av modehusets vårkollektion för 2022. Den kreativa chefen för LV, Nicolas Ghesquières brokade klänning är matchad med en smyckad vit cape och långa svarta handskar. I öronen hänger ett par kedjesmycken.

Annons

Bakom den retroinspirerade frisyren står hårstylisten Sam McKnight, och make up-artisten Anthony Nguyen är skyldig för vad som inte kan kallas annat än sminkmagi.

Grande finale i haute couture

Adele bär Vivienne Westwood i videon Oh My God
Adele avslutar videon iklädd haute couture från Vivianne Westwood.

Videon avslutas med Adele iklädd en haute couture-klänning från Vivianne Westwood. Den röda satinklänningen (som vi i videon bara ser i svartvitt) är bar över axlarna och har tylldetaljer. Hennes hår med perfekt wet look, de markerade läpparna och diamanthalsbandet från Cartier sätter pricken över i:et.

Se hela videon och stilresan nedan.

Foto: Youtube, Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons