Våren 2022 hos Acne Studios – se hela kollektionen

Acne Studios SS22.

Acne Studios är tillbaka på den fysiska catwalken i Paris och visade under gårdagen sin vår- och sommarkollektion för 2022 som är fylld av attityd, spännande kontraster och historiska referenser. Se hela kollektionen här!
30 september, 2021
1:28

Efter reklamen: ELLE modeplåtning Stillness – behind the scenes

(1:28)

Igår var det äntligen dags för svenska Acne Studios att inta den fysiska catwalken under modeveckan i Paris. Med en fysisk visning i ett spegeldekorerat rum, en klassisk catwalk och en unik musiksammansättning presenterades SS22-kollektionen som speglar historiska referenser placerade i Acne Studios värld.

Experiment och kontraster har alltid varit kärnan i Acne Studios och till våren 2022 är det tydligare än någonsin då vi ser en detaljrik samling som innehåller allt från dekonstruerat till viktorianskt. Med inspiration från historiska referenser från den viktorianska stilen kan vi se ett traditionellt hantverk med en uppdaterad modern attityd. Kontrasterande materialval som mjuk chiffong och hård läder kombineras samman men även traditionellt rutmönster och jordnära toner kombineras med nätta underkläder, vackert virkat och hårdare inslag av handgjorda korsetter (omkonstruerade för frihet och en känsla av makt – inte begränsning). Det råder ingen tvekan om att vi kan vänta oss en kollektion fylld av spänning och som flirtar med en lite mer avklädd, feminin men punkig stil. Och för att inte tala om helt nya höjder när det kommer till vårens sko- och accessoarval. Gör dig redo för en bonanza av platå, dekorativa kroppssmycken och nätta detaljer som alla sätter ton för en sexig och skir vår 2022.

platåsko acne studios

Högre höjder när det kommer till vårens skoval 2022.

Acne Studios.

Se Acne studios vår- och sommarkollektion 2022

Foto: Imaxtree