Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Aw22-kollektionen signerad danska stjärnskottet A. Roege Hove

02 feb, 2022 
A. Roege Hove AW22
Det danska stjärnskottet A. Roege Hove har visat sin andra visning på Copenhagen Fashion Week och vi drömmer redan om att bära plaggen!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Förra säsongen när SS22-kollektionerna presenterades under Copenhagen Fashion Week gjorde A. Roege Hove entré på modeschemat. Idag var det dags för det danska stjärnskottet att visa sin andra visning på modeveckan – här är en samling med alla looks från säsongens visning.

Copenhagen Fashion Week – Highlights dag 2Brand logo
Copenhagen Fashion Week – Highlights dag 2

A. Roege Hove

Det danska märket har fått sig en stark signatur där figurnära stickade plagg i stretchiga material utmanar traditioner med ett konstnärligt och modernt förhållningssätt till det originella hantverket. Med en strävan efter att silhuetter både ska vara bekväma och extravaganta presenteras återigen en samling för alla kroppar – och alla tillfällen. Med allt från nätta koftor till miniklänningar och långa leggings i en färgskala som går från klassiskt svart och vitt till pigga färgstänk av kornblått och burgundy. Om vi drömmer om en höst i finstickat och figurnära? Svar ja!

Annons

Se hela A. Roege Hove AW22-visning och looks här:

Annons
Annons

Foto: Copenhagen Fashion Week

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons