Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleMilano fashion weekSe Min LookTrendiga vårskor

9 sätt att säkra de snyggaste Balmain-plaggen imorgon

04 nov, 2015 
AvLisa Segerson
Annons

Imorgon gäller det! När H&M-butikerna sina dörrar kommer Balmainkläderna finns att köpa. Vi listar de bästa tipsen för att hinna plocka drömplagget innan alla andra. 

1. Ät ordentlig frukost

Chanserna till att du kommer skippa lunchen i shoppingkaoset är rätt stor. Prio ett är därför att ladda upp med en brakfrukost på morgonen så att energin är på topp. Vi vill motverkar alla möjligheter till att du svimmar precis innan du får sikte på drömplagget.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

2. Välj sköna skor

Dagens allra bästa tips: ta inte på dig osköna skor dagen till ära! Risken för att du måste springa för att få plagget är rätt stor…

3. Bestäm innan vilka plagg du vill ha

Effektivitet är A och O. Välj ut dina topplagg och gå all in för att få dem. Vi hjälper dig på traven – alla kläder från kollektionen ser du här.

carrie_elle

4. Se till att ha fullt konto

Madrömscenariot på mellandagsrean är utan tvekan att pengarna tar slut när du ska betala. Speciellt om du precis stått i en 50 meters kö till provrum och kassa. Se därför till att kolla kontot i förväg.

Annons

5. Gå på toaletten innan

Det ska inte finnas någon anledning till att lämna kön till provrummet eller kassan. Se därför till att uträtta allt du behöver göra innan du startar årets shoppingrunda.

6. Ta med människor med positiv inställning

Den här punkten har aldrig varit så viktig som just nu. Du behöver pepp och inget annat. Vet du någon ständigt optimist som alltid dansar runt? Bra, där vet du.

elle_balmain_2

7. Ha shoppingförbud i dag

Vad som än händer – shoppa för guds skull inte något i dag. Du vill inte ha shoppingångest imorgon när du äntligen möts av årets kollektion.

8. Ha med dig något ätbart

Det kommer att vara extremt viktigt att fylla på med ork och energi. Du får inte ge upp bara för att du ser köerna. Fyll därför upp handväskan med mängder av snacks.

9. Meditera på morgonen

Nu gäller det, förbered dig därför mentalt med ett yogapass för att hitta total fokus. Det är nu eller aldrig.

elle_balmain_1

 

Annons