7 snygga looks från Burberrys rekordvisning på London Fashion Week

19 feb, 2019 
Burberry London fashion week 2019
Burberry visade rekordmånga (160!) looks på sin visning på modeveckan i London och den var skapad för att tala till både den yngre och den äldre generationen. ELLE har samlat allt som du måste se här!
Annons

På Burberrys visning i London i söndags visades en stor AW19-kollektion, med totalt 160 looks på catwalken. Riccardo Tisci, som är ny kreativ officer chef på Burberry, gjorde sin andra kollektion för modejätten och ville då nå ut till alla. Från den yngsta generationen till den äldsta.

Inför visningen av höst-och vinterkollektionen ville Tisci skapa en spegling på hur livet ofta kan delas upp i två delar. Därför delades åskådarna upp i två olika grupper där man antigen blev tilldelad en guld eller silverbiljett. Personerna med en guldbiljett fick sitta i ett stort rum med rustika träpaneler, medan de med silverbiljett fick se visningen precis intill en live-installation, där barn klättrade på staket och lekte på gatan. Allt för att spegla kollektionen på rätt sätt.

Här är några looks från visningen av Burberry AW19:

1. Klassisk Burberry

Burberry AW19, klassisk trenchcoat
Burberry AW19, mönstrad halsduk
Burberry AW19, kort kappa

2. Beige, beige, beige

Burberry, klassisk kostym
Burberry AW19, lång silkklänning.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

En utav vårens stora trendfärger är storfavoriten beige men enligt Burberry hänger den kvar även till höst och vintersäsongen 2019. De visade nämligen välskräddade kostymer, plisserade kjolar, silkesklänningar och klassiska kappor – allt i den ljusa trendfärgen.

Annons

3. Färg och mönster

Burberry AW19, rosa shorts
Burberry AW19, grön kappa.
Burberry AW19, mönster och färg.

I de 160 olika utstyrslarna visades plagg för alla generationer. Det var allt ifrån stilfulla dräkter till rockiga sport-looks. Den hängivna mannen bakom kollektionen menar att man ska kunna hitta både svindyra lyxplagg hos Burberry men även träningsoveraller för den yngre generationen som drömmer om sitt första designer-plagg. I en kommentar till Vogue nämner han att han själv vet hur det känns att inte ha råd och möjlighet till att köpa plagg från ens favoritdesigner.

Annons

4, Stilfullt skinn

Burberry AW19, brun skinnkjol
Burberry AW19, topp i skinn
Burberry AW19, läderklänning

5. Fjäderfång

Burberry Aw19 klänning med bruna fjädrar.
Burberry AW19, Kavaj med fjädrar.
BurBerry AW19, vit blus med fjädrar.

6. Den coola jackan

Burberry AW19, fårpälsjacka
Burberry AW19, pälsjacka.
Burberry AW19, rutig kappa

En ny sida av Burberry tog plats på catwalken när modellerna visade mer rock och sport än tidigare. För att hylla och ge plats till den yngre publiken syntes bland annat det klassiska Burberry-mönstret nu i en tuffare version och festklänningarna var korta och utsmyckade.

Annons

7. Sportig punk

Burberry AW19, Gigi Hadid
Burberry AW19, klänning med strass

Foto: Imaxtree

Annons

Upplev hela visningen här!

https://youtu.be/BMzJFU7gwt4

Läs mer:

Annons