6 heta streetstyle-looks på Paris Fashion Week 2019

Streetstyle PFW

Färgkoordinerat och plagg som går ton i ton. Här är streetstyle-trenderna som sticker ut mest på Paris Fashion Week 2019. Observera att total outfit-inspiration utlovas!
01 mars, 2019

Paris Fashion Week har varit i full gång hela veckan och enligt streetstyle-proffsen är det en trend som verkligen är värd att satsa på just nu. Färgkoordinerade outfits, som är planerade även in i den minsta lilla detaljen, är det som har synts mest på de franska gatorna under de senaste dagarna.

I ett flertal looks ser vi hur enkla plagg kombineras med andra i snarlika nyanser, vilket är ett enkelt stilknep att ta till när man vill få till en outfit som ser så där perfekt chic ut. För att lyckas med trenden kan du antingen matcha ljust med mörkt eller låta din outfit skina i hela den färgens nyanspalett.

Tips! Inspireras och ta hjälp av alla streetstyle-stjärnor som redan är mästare på att anamma trenden. Här är 6 färger och looks som är våra favoriter från Paris Fashion Week.

1. Rosa är på tapeten

2. Med toner av kola och kaffe latte.

3. Helrätt i helvitt

4. Blå à la denim och mocka

5. Den rätta röda

6. Helsvart med lädertouch

På accessoar-fronten!

Det är dags att leka med hårspännen igen! Just nu är det snyggaste du kan göra för att piffa till din frisyr att addera ett festligt spänne. Det är detaljen som syns mest i accessoar-djungeln och modeveckan i Paris är inget undantag.

Under Fashion Week i New York, London och Milano syntes många spännen med vita, bedårande pärlor, men i Paris är det spännen från Dior som glänser mest i solen. Men vem vet, den franska modeveckan är inte slut än och vi kanske till och med kommer att få se nya accessoartrender träda fram!

Foto: Imaxtree, Szymon Brzoska – The Style Stalker

Läs mer:

Se Christian Dior AW19-visning från Paris Fashion Week

Allt om Saint Laurent AW19-visning på Paris Fashion Week

6 härliga höjdpunkter från Milano Fashion Week 2019