5 stylingknep vi tar med oss från loewes vår 2022

04 okt, 2021 
Styling inspiration från Loewes vårkollektion 2022
För stylinginspiration blickar vi mot Loewes vårkollektion 2022 som visades under Paris Fashion Week – där ett roligt mode väntar runt hörnet. Här är 5 stylingknep vi tar med oss från visningen i Paris!
Annons
Lila Moss - 5 saker du kanske inte visste om modellen
Lila Moss - 5 saker du kanske inte visste om modellen

Loewes chefsdesigner Jonathan Andersson har länge varit på en kreativ resa. Och 2022-års kollektion markerar ett nytt kapitel. "Neurotiskt, psykedeliskt och helt hysteriskt" är orden som beskriver kollektionen enligt ett pressmeddelande från modehuset.

Kollektionen utforskar renässansmålarens hysteriska värld

Inspirationen är hämtad från renässansmålarens Pontormos manistiska, hysteriska värld och utforskar föreställningar om drapering, skulptering och färg genom vridningar och snedvridningar. Och visst fanns en rad lekfulla moment, både i form av plagg som styling. Här är några av stylingknepen vi tar med oss från Loewes vårkollektion 2022:

Annons

1. Bär vårjackan bak och fram

Att bära denimjackan eller trenchcoaten bak och fram är på tapeten igen. Ett kul sätt att uppdatera din look och återanvända redan befintliga jackor i garderoben!

2. Bär väskan runt handleden

I vår sitter väskan helst runt handleden, säkert och praktiskt. Samtidigt adderar den ett kul element till din look. Det finns dessutom utrymme för att bära flera väskor samtidigt!

3. addera en intressant sko

Den nykläckta Loewe-skon har redan blivit något av en snackis i modesammanhang. Vi räknar med att se en hel del intressanta skor i vårmodet framöver, så håll ett öga på skor med detaljer. Ett perfekt sätt att addera en rolig touch till din garderob.

Annons

4. bär skulpturalt

Just den här looken kanske inte är något för blyga violer men det går att inspireras av den skulpturala ideén av att visa delar av kroppen utan att vara avklädd. Det gör vi!

5. bär sneakers till kjol

Att bära sneakers till kjol är i sig inte en ny grej men visningen påminde oss om att det är ett härligt stylingknep att ta till för att enkelt få till en avslappnad look även om plagget i sig säger va-va-voom! Snyggt att även matcha till den övriga färgskalan för en enhetlig look.

Annons

Foto: Imaxtree

Annons