5 favoriter från Neuw Denims nya kollektion

07 sep, 2017 
AvLisa Segerson
Fredagen den 1 september släppte Neuw Denim en helt uppdaterad denimkollektion för dam tillsammans med jeansdesignern Adriano Goldschmied. Kollektionen har utvecklats för den kvinnliga kroppen och kommer i sex olika modeller.
Annons

Adriano Goldschmied kallas för “gudfadern av denim” sedan han bland annat grundat både Diesel och Replay. Tillsammans med Neuw Denim har Goldschmied nu skapat en denimkollektion. Den nya kollektionen innehåller stretchkvalitéter som inkluderar en ny typ av fyrvägsstretch, vilket ger kollektionen hållbarhet samtidigt som den är följsam mot den kvinnliga silhuetten.

”Fokus ligger på en grov variant av rå denim men med en mjuk och avslappnad silhuett för den moderna kvinnan”, säger Adriano.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Kollektionen består av sex olika jeansmodeller för dam. Jeansen kommer finnas tillgängliga från och med den 1 september på www.neuw.eu och hos utvalda återförsäljare för Neuw Denim under hösten.

Se fem favoriter från kollektionen här.

1.

2. 

Annons

3. 

4. 

5. 

Annons

LÄS OCKSÅ:

Annons