35 streetstyle-foton – direkt från Stockholm Fashion Week

Här finns bilderna från Stockholm Fashion Week 2018.

I dag är streetstyle-modet nästan mer spännande än de kläder vi ser på catwalken. Kolla in bilderna från Stockholm Fashion Week och låt dig inspireras!
04 september, 2018

Förra veckan var det så äntligen dags för Fashion Week Stockholm. Modeprofiler och influencers från alla världens hörn reste till Sveriges huvudstad för att ta tempen på det svenska modet.

Och som vanligt var det inte bara på catwalken det bjöds på visning. Också gatan utanför Grand förvandlades till en runway – fylld av inspirerande streetstyle.

I år var det färg som dominerade streetstyle-scenen. Både mjuka pasteller och mer klara, skarpa toner fick ta plats och samsas om utrymmet.

Streetstyle-modet har så gott som alltid existerat, men det var först i början av 2000-talet som det blev riktigt riktigt stort – tack vare Internet, givetvis. Bloggar som The Sartorialist och Facehunter såg dagens ljus och plötsligt var det streetstyle-fotograferad alla ville bli. Sedan dess har det hänt en hel del. Streetstyle-modet har flyttat från särskilda bloggar – in på modesajterna.

Kolla in säsongens streetstyle-mode

Foto: IBL

Läs också:

ELLE-redaktionen listar det bästa från Fashion Week Stockholm

6 höjdpunkter från Stockholm Fashion Week!

Mingel: ELLEs exklusiva designerdrink under Fashion week