Artikeln innehåller reklamlänkar

16 vackra bröllopsklänningar med 3D-blommor

vackra bröllopsklänningar med 3D-blommor

Ska du gifta dig i år? Bröllopssäsongen drar snart igång och vi listar 15 vackra brudklänningar som är dekorerade med trendiga 3D-blommor.
14 januari, 2020

Det är få saker som vi ofta har så klart för oss, som hur vår bröllopsklänning ska se ut. Spets, tyll, släp eller volang – det finns mycket att välja mellan. Nu är bröllopssäsongen snart här och vi har valt ut 16 trendiga bröllopsklänningar med 3D-blommor som finns i butik just nu. Men varning, det blir inte lätt att välja. Alla är helt ljuvliga!

Fina brudklänning med 3D-blommor

1. Romantisk dröm

En helt underbar, romantisk bröllopsklänning från By Malina. Viola gown varvar 3D-blommor med broderade vackra löv. Här kan du köpa den (länk till Apprl)!

2. Vackra rosa blommor

För den som vågar ha lite färg på brudklänningen är denna blommiga favorit från Ida Sjöstedt ett fantastiskt val. Bianca dress är verkligen ljuvlig.  Här kan du köpa den (länk till Tradedoubler.com)!

3. Flera lager av tyll

En klänningdröm som blir sann. Den underbara Emmeline gown från By Malina har verkligen allt. Här kan du köpa den (länk till Apprl)!

4. Enkel design

En enkel klänning från Zetterberg couture. Stella dress har både ett litet släp baktill och är djupt v-ringad. Här kan du köpa den (länk till Tradedoubler.com)!

5. Elegant och romantisk

Isa gown från By Malina är en brudklänning med vackra detaljer, som spetsklädda knappar längs blixtlåset i ryggen. Här kan du köpa den (länk till Apprl)!

6. Vacker långklänning

Denna söta klänning från Ida Sjöstedt passar perfekt som brudklänning. Gigi Dress är transparent upptill och är täckt med fina 3D-blommor. Här kan du köpa den (länk till Adtraction)!

7. Underbart släp

Kolla in detta underbara släp, fyllt av blommor! En bruddröm designad av By Malina. Här kan du köpa den (länk till Apprl)!

8. Blommor och spets

En bohemisk och vacker klänning från Ida Sjöstedt. Liberty dress funkar perfekt som brudklänning, det vill säga blommor och spets i överflöd. Här kan du köpa den (länk till Adtraction)!

9. Malin Andréns egna brudklänning

En otroligt vacker skapelse som Malin Andrén, grundare av By Malina, bar på sitt egna bröllop. Detaljerna på denna klänning är fantastiska. Här kan du köpa den (länk till Apprl)!

10. Blommor och broderi

En härlig brudklänning utsmyckad med både 3D-blommor och vacker broderi. Fint skuren i midjan. Från Moment New York. Här kan du köpa den (länk till Adtraction)!

11. Klänning med vackert fall

Denna underbara, enkla klänning kommer från Ida Sjöstedt och har ett vackert fall med fina 3D-blommor på. Här kan du köpa den (länk till Adtraction)!

12. Magisk långklänning

En riktig pärla från Moments New York. Vacker champagnefärg och en fantastisk kjol i tyll. Här kan du köpa den (länk till Adtraction)!

13. Vackra detaljer

En vacker klänning från Ida Sjöstedt. Blommor klär hela klänningen! Här kan du köpa den (länk till Adtraction)!

14. Långärmad brudklänning

En sofistikerad bröllopsklänning från By Malina, med ballongärmar i vackert broderad tyll. Här kan du köpa den (länk till Apprl)!

15. Kort bröllopsklänning

Om du letar efter en enkel och kort bröllopsklänning är den här från Moment New York perfekt. Här kan du köpa den (länk till Adtraction)!

16. Vacker urringning i ryggen

Olivia gown från By Malina är helt klart en favorit. Blomklädd urringning baktill och ett släp med fint fall. Här kan du köpa den (länk till Apprl)!