Artikeln innehåller reklamlänkar

 

Att få tag på sin drömväska kan vara en långdragen jakt och när det kommer till just materiella ting gäller det att lägga fokus på att investera rätt. Och det enda som är bättre än att äntligen slå till på den där designerväskan som du alltid drömt om, är att hitta den hållbart och till ett bättre pris.

Andrahandsmarknaden är ett paradis och numera kan du hitta allt från en riktigt gammal klassiker till trendväskan som precis landat i butik.

ELLE ger dig 15 shoppingtips på designerväskor att spana in på andrahandsmarknaden.

15 vintageväskor väl värda att investera i

1. Vintageväska, Chanel

En klassiker som aldrig går ur tiden. Double flap bag från Chanel i medium. Finns att köpa vintage här. (länk till Apprl)

2. Weekendbag, Louis Vuitton

Den perfekta weekendväskan som bara blir finare med åren. Monogram canvas keepall bandouliere 55 bag från Louis Vuitton.  Finns att köpa här. (länk till Apprl)

3. Vintageväska med bambuhandtag, Gucci

En blomstrande vintageväska från Gucci med vackra bambuhandtag för den som älskar allt som har med blommor att göra. Väskan 50th anniversary bamboo flora satchel. Finns att köpa här. (länk till Apprl)

5. Vintageväska, Céline

En vacker vintageväska från old Céline som både känns modern och klassisk. Macadam drawstring bucket bag är ett vackert alternativ för den som letar efter en pre-loved väska i bucketmodell. Finns att köpa här. (länk till Apprl)

5. Saddle bag, Dior

En nygammal klassiker på vintagemarknaden! Spana in en svart variant av populära Saddle bag från Dior. Finns att köpa här. (länk till Apprl)

6. Vintageväska, Prada

Baguettemodellen håller sig kvar och den här svarta vintageväskan från Prada är både elegant och klassisk. Finns att köpa här. (länk till Apprl)

7. Vintageväska, Chloé

En axelremsväska från Chloé i en vacker rostad nyans av brunt. Finns att köpa här. (länk till Apprl)

8. Vintageväska, Chanel

En till klassiker med en twist. Spana in den här vintageväskan från Chanel i brun mocka. Finns att köpa här. (länk till Apprl)

9. Vintageväska, Mulberry

Den här vintageväskan Alexa leather satchel från Mulberry i ljusbrunt läder har perfekt med utrymme för att agera vardagsväska. Finns att köpa här. (länk till Apprl)

10. Baguetteväska, Fendi

Mindre baguetteväska från Fendi som gjort comeback den senaste tiden. Finns att köpa här. (länk till Apprl)

11. Vintageväska, Hermès

En till vardagsväska från andrahandsmarknaden att spana in. Pre-loved Amazonia evelyne från Hermès. Finns att köpa här. (länk till Apprl)

12. Vintageväska, Gucci

En röd liten väskan piggar upp den neutrala basgarderoben. Spana in den här mindre vintageväskan i rött med vackert handtag i bambu från Gucci.  Finns att köpa här. (länk till Apprl)

13. Vintageväska, Céline

En mörkblå dröm att hitta på andrahandsmarknaden är Classic box bag från Céline. Finns att köpa här. (länk till Apprl)

14. Vintageväska, Prada

Svart vintageväska i läder med handtag från Prada. Finns att köpa här. (länk till Apprl)

15. Vintageväska, Chloé

En favorit i ministorlek är The mini C crossbody bag från Chloé med ett stort C framtill. Finns att köpa vintage här. (länk till Apprl)

LÄS MER:

14 trendiga partyväskor för festsäsongen

Trend 2019: Re-design och hållbart mode