12 skådespelare som började som modeller!

28 jul, 2015 
AvAxel Scholtze
Annons

Många världsstjärnor och prisade skådespelare började sin karriär som fotomodeller i hoppet om att nå högre. 

Idag är supermodeller lika kända, etablerade och respekterade som artister och skådespelare. Tidigare började många sin karriär som modeller för att fortsätta vidare inom skådespel. Idag är det inte nödvändigt – du är lika känd i alla fall som supermodell! Cara Delevingne – Englands stolthet, älskling och nya Kate Moss – är en av de nutida modeller som ändå tagit steget vidare. Nu är hon aktuell i filmen Paper Towns.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Vi har gått tillbaka i arkivet, bak till 70, 80 och 90-talet då många unga, förväntansfulla talanger tog varje jobb för att visa upp sig. Det är väldigt tydligt att många börjat sin karriär med en kampanj för Calvin Klein – många lättklädda och muskulösa killar (läs Ashton Kutcher, Mark Wahlberg och Jamie Dornan).

Klicka in i bildspelet för att skådespelarnas tidiga modelljobb – vi lovar att du kommer få en chock!

Annons
Innehåller annonslänkar