Artikeln innehåller reklamlänkar

12 lyxiga toteväskor värda att investera i

Shopping totebags 2019

Planerar du en investering på väskfronten? Då är det bäst att spana in dessa 12 utvalda väskor som garanterat håller både stil och kvalitet i flera år.
11 oktober, 2019

En trogen vardagshjälte att älska för evigt är den alldeles lagom stora och praktiska toteväskan! Med hög kvalitet som håller år efter år och smarta extrafack, är den väl värd att investera i.

ELLE hjälper dig hitta i väskdjungel med 12 utvalda favoriter från säkra onlinedestinationer. Men glöm inte att också spana in andrahandsmarknaden där du kan finna ett brett sortiment när det kommer till den praktiska toteväskan i högre prisklass.

Tager du toteväskan?

Pernille Teisbaek med en extra stor variant av toteväskan från Bottega Veneta under modeveckan i Paris.

Pernille Teisbaek med en extra stor variant av toteväskan från Bottega Veneta under modeveckan i Paris. 

Se att fånga en hållbar investering genom att satsa på nyanser du trivs med. En neutral färg är ofta ett smart val som gör det möjligt att maxa användningen.

1. Shelby mini bucket leather bag, Filippa K

Shelby-väskan från Filippa K är ett tidlöst alternativ, nu i en miniversion och fin nyans av honungsbeige. Klicka hem väskan här och upptäck mer. (länk till Apprl)

2. Open tulip, Little Liffner

Open Tulip-väskan från Little Liffner är en elegant väska med lekfull asymmetrisk design och en minimalistisk stil. Klicka hem väskan här och upptäck mer. (länk till Adtraction)

3. Mia tote, Wandler

Wandler uppdaterar sin klassiska Mia-väska med nya nyanser gång på gång. Klicka hem väskan och upptäck mer här. (länk till Apprl)

4. Vosges leather shoulder bag, Elleme

En sofistikerad väska i en brunbränd nyans från Elleme via Mytheresa.com. Klicka hem väskan och upptäck mer här. (länk till Apprl)

5. Peekaboo, Fendi

En svart klassisk väska från Fendi, nu med en lekfull mönstrad insida med det ikoniska monogrammet. Klicka hem väskan och upptäck mer här. (länk till Apprl)

6. Musabi maxi, Acne Studios

Väskan Musabi maxi från Acne Studios i en härlig rödbrun nyans passande för såväl höst som sommar. Klicka hem väskan här och upptäck mer. (länk till Apprl)

7. Circle large leather tote, Khaite

En stor toteväska för den som söker en elegant väska med mycket plats för förvaring. Från trendiga märket Khatie. Klicka hem väskan här och upptäck mer. (länk till Apprl)

8. Läderväska, Cos

Mossgrön väska med smarta förvaringsdetaljer från Cos. Klicka hem väskan och upptäck mer här. (länk till Apprl)

9. Large GG Ophidia, Gucci

Stora väskan Ophidia från Gucci med klassiskt monogram. Klicka hem väskan här! (länk till Apprl)

10. Celine sangle seau taupe shoulder bag, Celine

Spana in väskan Sangle seau från Celine i en fin nyans av taupe. Klicka hem väskan här eller upptäck mer. (länk till Apprl)

11. Evin tote medium, Malene Birger

En elegant väska med diskret mönster är väskan Evin tote medium leather från By Malene Birger. Klicka hem väskan här och upptäck mer. (länk till Apprl)

12. Arco 48 tote, Bottega Veneta

Arco 48 tote i svart från Bottega Veneta. Klicka hem den här eller upptäck mer. (länk till Apprl)

LÄS MER:

Kjolen du ska satsa på hösten 2019 – midikjolen

10 trendiga och färgstarka kappor att satsa på 2019

Nu släpps Aéryne x Gina tricot – här är våra favoriter