Artikeln innehåller reklamlänkar

10 stickade tröjor vi satsar på vintern 2019

Stickade tröjor vintern 2019

Grovstickat, mönstrat och alldeles perfekta för kalla vinterdagar – oavsett om du är i skidbacken eller i city. Spana in de stickade tröjorna som håller både värmen och stilen i vinter.
01 november, 2019

Är den klassiska, fulsnygga jultröjan inget för dig? Satsa då istället på en grovstickad variant som höjer stilen och fungerar fint till alla tillfällen under hela vintersäsongen 2019/2020.

För att hålla jul- och vinterstämningen vid liv under den allra kallaste perioden av året är den grövre tröjan med en twist din bästa vän!

Inspiration signerad Chanel

Chanel AW19. Foto: Imaxtree

Chanel AW19. Foto: Imaxtree

Tröjan som skapar starkast habegär under vintersäsongen 2019? Vi på ELLE-redaktionen skriker efter en röd godbit signerad Chanel där puffiga ärmar och två sammanlänkande C:n tar över vårt ha-begär. Men bland redaktionens favoriter finns även ett gäng mönstrade varianter som får oss att vilja bära snygga vinterlooks redan nu.

Vad sägs som ett snyggt zig zag-mönster, en nödvändig (och stilsäker) polokrage eller uppiggande färginslag? För låt oss vara ärliga, alla behöver väl en festlig tröja som kan agera hjälte under årets kyligaste månader?

1. Polotröja med tryck, Dagmar

Den perfekta polotröjan för skidresan? Den hittar du hos House of Dagmar! Klicka här för att komma till tröjan. (länk till butik)

2. Stickad tröja med knappar, & Other stories

En ljus stickad kofta från & Other stories med knappar och diskreta mönsterdetaljer. Klicka här för att komma till tröjan. (länk till butik)

3. Mönstrad tröja, Isabel Marant

Mönstrad favorit från Isabel Marant med arbetade detaljer och ett fint mönster som går i nyanser av rosa, orange och lila. Klicka här för att komma till tröjan. (länk till butik)

4. Stickad mönstrad tröja, H&M

Stickad tröja från H&M med luftiga ärmar och zig zag-mönster som tar sig form i olika nyanser av grått. Klicka här för att komma till tröjan. (länk till butik)

5. Stickad tröja med färgglatt mönster, Stine Goya

Den här stickade tröjan från Stine Goyas höstkollektion passar lika bra på skidresan som med jeans till vardags. Klicka här för att komma till tröjan.  (länk till butik)

6. Stickad kofta, Love Shack Fancy

Sockersöt stickad tröja från det New York-baserade märket Love Shack Fancy med mönstrade detaljer i vitt, rosa och grått. Klicka här för att komma till tröjan. (länk till butik)

7. Stickad tröja, J.Lindeberg

Vit stickad tröja från J.Lindeberg för skidälskaren! Klicka här för att komma till tröjan. (länk till butik)

8. Kashmirtröja, Soft goat

Kashmirtröja i en något oversized modell med Norge-inspirerat zig zag-mönster  från Soft goat. Klicka här för att komma till tröjan. (länk till butik)

8. Mönstrad tröja, By Malene Birger

Grovstickad tröja med vida ärmar och snyggt arbetade detaljer från By Malene Birger. Klicka här för att komma till tröjan. (länk till Nelly.com)

9. Stickad tröja med mönster, Golden goose

Mönstrad vinterdröm i 100% stickad merinoull från Canada goose. Klicka här för att komma till tröjan. (länk till butik)

10. Stickad tröja, Arket

Slå två flugor i en smäll med den här röda tröja från Arket, i julens röda färg och med ett festligt rutmönster. Klicka här för att komma till tröjan. (länk till butik)

LÄS MER:

Vinterns hetaste skönhetstrender 2019

Shoppingtips! Här är säsongens snyggaste skidkläder 2019

Årets jultröjor är här! 15 fulsnygga köp till julen 2019