Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleSe Min LookTrendiga vårskor

10 stickade tröjor vi satsar på vintern 2019

01 nov, 2019 
Stickade tröjor vintern 2019
Grovstickat, mönstrat och alldeles perfekta för kalla vinterdagar – oavsett om du är i skidbacken eller i city. Spana in de stickade tröjorna som håller både värmen och stilen i vinter.
Annons

Är den klassiska, fulsnygga jultröjan inget för dig? Satsa då istället på en grovstickad variant som höjer stilen och fungerar fint till alla tillfällen under hela vintersäsongen 2019/2020.

För att hålla jul- och vinterstämningen vid liv under den allra kallaste perioden av året är den grövre tröjan med en twist din bästa vän!

Inspiration signerad Chanel

Chanel AW19. Foto: Imaxtree
Chanel AW19. Foto: Imaxtree

Tröjan som skapar starkast habegär under vintersäsongen 2019? Vi på ELLE-redaktionen skriker efter en röd godbit signerad Chanel där puffiga ärmar och två sammanlänkande C:n tar över vårt ha-begär. Men bland redaktionens favoriter finns även ett gäng mönstrade varianter som får oss att vilja bära snygga vinterlooks redan nu.

Annons

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Vad sägs som ett snyggt zig zag-mönster, en nödvändig (och stilsäker) polokrage eller uppiggande färginslag? För låt oss vara ärliga, alla behöver väl en festlig tröja som kan agera hjälte under årets kyligaste månader?

1. Polotröja med tryck, Dagmar

Stickad jultröja från House of Dagmar.

Den perfekta polotröjan för skidresan? Den hittar du hos House of Dagmar! Klicka här för att komma till tröjan. (reklamlänk)

2. Stickad tröja med knappar, & Other stories

Stickad tröja från & Other stories med mönster.

En ljus stickad kofta från & Other stories med knappar och diskreta mönsterdetaljer. Klicka här för att komma till tröjan. (reklamlänk)

Annons

3. Mönstrad tröja, Isabel Marant

Vacker stickad tröja från Isabel Marnat med arbetade detaljer och ett fint mönster i färgerna rosa, orange och lila.

Mönstrad favorit från Isabel Marant med arbetade detaljer och ett fint mönster som går i nyanser av rosa, orange och lila. Klicka här för att komma till tröjan. (reklamlänk)

4. Stickad mönstrad tröja, H&M

Stickad tröja från H&M med luftiga ärmar och zig zag mönster med olika nyanser av grått.

Stickad tröja från H&M med luftiga ärmar och zig zag-mönster som tar sig form i olika nyanser av grått. Klicka här för att komma till tröjan. (reklamlänk)

Annons

5. Stickad tröja med färgglatt mönster, Stine Goya

Den här stickade tröjan från Stine Goyas höstkollektion passar lika bra på skidresan som med jeans till vardags.

Den här stickade tröjan från Stine Goyas höstkollektion passar lika bra på skidresan som med jeans till vardags. Klicka här för att komma till tröjan.  (reklamlänk)

6. Stickad kofta, Love Shack Fancy

Sockersöt stickad tröja från det New York baserade märket Love Shack Fancy med mönstrade detaljer i vitt, rosa och grått.

Sockersöt stickad tröja från det New York-baserade märket Love Shack Fancy med mönstrade detaljer i vitt, rosa och grått. Klicka här för att komma till tröjan. (reklamlänk)

Annons

7. Stickad tröja, J.Lindeberg

Vit stickad tröja från J.Lindeberg för skid-älskaren!

Vit stickad tröja från J.Lindeberg för skidälskaren! Klicka här för att komma till tröjan. (reklamlänk)

8. Kashmirtröja, Soft goat

Kashmirtröja i något oversized modell med norgeinspirerat Zig Zag-mönster  från Soft Goat.

Kashmirtröja i en något oversized modell med Norge-inspirerat zig zag-mönster  från Soft goat. Klicka här för att komma till tröjan. (reklamlänk)

Annons

8. Mönstrad tröja, By Malene Birger

Grovstickad tröja med vida ärmar och snygga arbetade detaljer från By Malene Birger.

Grovstickad tröja med vida ärmar och snyggt arbetade detaljer från By Malene Birger. Klicka här för att komma till tröjan. (reklamlänk)

9. Stickad tröja med mönster, Golden goose

Mönstrad vinterdröm i 100 % stickad merinoull från Canada Goose.

Mönstrad vinterdröm i 100% stickad merinoull från Canada goose. Klicka här för att komma till tröjan. (reklamlänk)

Annons

10. Stickad tröja, Arket

Slå två flugor i en smäll med den här röda tröja från Arket, i julens röda färg och med ett festligt rutmönster. Klicka här för att komma till tröjan. (reklamlänk)

LÄS MER:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons