Artikeln innehåller reklamlänkar

10 bröllopsklänningar i spets du kommer vilja testa

Brudklänningar i spets

Drömmer du om en brudklänning i spets? Ska den vara lång eller kort, vit eller i färg? Vi har valt ut säsongens vackraste brudklänningar med spets.
07 februari, 2020
Slå på ljud

Är 2020 året du ska gifta dig? Är svaret ja och du drömmer om en vacker klänning i spets kan du sluta leta. Vi har valt ut 10 underbara klänningar med spets att säga ja i.

1. Romantisk klänning med djup ringning

 

Juliet Gown från By Malina är en drömmig klänning med djup v-ringning både baktill och fram. Här kan du köpa den (länk till Apprl).

2. Sött litet släp

Ashley Dress från Zetterberg Couture har otroligt vacker spets och ett litet släp. Här kan du köpa den (länk till Adtraction).

3. Klassisk modell från Sjöstedt

Siren Gown från Ida Sjöstedt har ögonfransspets vid hals, ärmslut och nederkant. En drömklänning för den som älskar spets. Här kan du köpa den (länk till Adtraction).

4. Elegans från By Malina

Emilia Dress från By Malina är en elegant, långärmad brudklänning. Enkel design utan släp och stor kjol Här kan du köpa den (länk till Apprl).

5. Kjol i fem lager som ger vacker siluett

Susanna Rivieri har designat denna skönhet, med vackra broderier. Klänningen har en tyllvadderad kjol i fem lager. Här kan du köpa den (länk till Adtraction).

6. Lyxigt i spets

Alessia Gown från By Malina har vackra ballongärmar och djup ringning. Här kan du köpa den (länk till Apprl).

7. Enkel elegans från H&M

En enkel men vacker spetsklänning från H&M. Vackra ärmar med broderi och lätt utställd kjol. Här kan du köpa den (länk till Apprl).

8. Broderad topp

Ett vackert set med kjol och broderad topp från Hanna Zetterberg Couture. Här kan du köpa den (länk till Nelly.com).

9. Rosa spetsdröm

Klänningen Liona Dress från By Malina har allt du vill ha av en rosa brudklänning. Spets, volanger och trendigt hög krage. Här kan du köpa den. (länk till Ellos)

10. Vackert i tyll

Ida Sjöstedts Alicia Dress är en enkel, men vacker brudklänning med underbar spets. Här kan du köpa den. (länk till Apprl)

Läs mer:

Snygga basplagg till både träning och vardag

Trendiga shoppingtips i nyansen beige – våren 2020