Ostfantaster se hit! Max lanserar en ny lyxig cheeseburgare

19 aug, 2020 
AvEmma Castman
Sugen på en saftig burgare med fokus på ost? Då kan Max nya Grilled Onion ’n’ Cheese vara något för dig!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Max har den senaste tiden gjort en lång rad nya lanseringar. Från vegetariska nuggets och spännande Västerbottenost Sticks till nytänkande hamburgare med plantbaserat protein.

Och det tar inte stopp där – nu väljer hamburgerkedjan nämligen att lansera en uppdaterade version av den klassiska cheeseburgaren. Nytillskottet heter Grilled Onion ’n’ Cheese och beskrivs enklast som en lyxigare variant av den traditionella ostburgaren.

– Grilled Onion ’n’ Cheese är en riktig back to basic-burgare med rena och tydliga smaker. Jag och mitt team ville bygga en burgare utifrån den sauterade löken och resultatet blev en lyxigare cheeseburgare med klassiska smakkombinationer där de enkla, men också rena, smakerna får komma fram, säger Jonas Mårtensson, chefskock på MAX, och fortsätter:

– Vi har bland annat skapat ett mer neutralt bröd för att inte riskera att brödsmaken ska ta över. Köttet i burgaren ska framhävas av de övriga ingredienserna. Att lansera en klassisk burgare känns dessutom helt rätt i tiden. Det växande burgarintresset gör att man idag uppskattar och har mer förståelse för en enkel men riktigt bra burgare.

Annons

Grilled Onion ’n’ Cheese erbjuds i tre olika alternativ – nötkött, halloumi eller Delifresh Plant Beef. Burgaren är tillfällig och kommer att finns på menyn under perioden 20 augusti till 21 oktober.

Lyxshake med smak av äppelpaj

I höst välkomnar Max även en ny smak på den klassiska Lyxshaken – nämligen äppelpaj. Precis som med Grilled Onion ’n’ Cheese kommer den att finnas i sortimentet mellan den 20 augusti och 21 oktober.

Förutom äppelpaj finns även Lyxshake med smak av päron, vanilj, choklad, jordgubb, blåbär, brownie och espresso caramel. De fem första smakerna går även att få veganska. Därtill kommer Max att återinföra den populära smaken banana split på menyn.

Foto: TT

LÄS MER:

Nytt på Max: Västerbottensost Sticks och Triple Chocolate Brownie-shake

Ahlgrens bilar i ny tappning – som chokladkaka

Årets smak på Juleskum är äntligen här!

Annons