Ny maffig Marabou med smak av Strawberry Cheesecake

06 apr, 2020 
Av
marabou strawberry cheesecake
Ska det smaka så ska det smaka mycket. Så resonerar Marabou kring sin serie Big Taste som nu kommer i en ny maffig smak, Strawberry Cheesecake! ”Kemisk cheesecake blandat med Risifrutti och yoghurt”, skriver bloggaren Sockerbiten.
Annons

Marabou Big Taste Strawberry Cheesecake har funnits på marknaden i granlandet Finland sedan i höstas och kommer nu äntligen till Sverige.

Den här chokladen är inte som vilken vanlig slät chokladkaka som helst, utan det är uppbyggd i fyra lager: cheesecake, kex, jordgubbssylt och mjölkchoklad.

Så smakar Marabou Big Taste Strawberry Cheesecake

marabou strawberry cheesecake
Marabou Strawberry Cheesecake är en ny tung skapelse i serien Big Taste.

Godis- och snacksbloggen Sockerbiten har redan provsmakat chokladkakan och ger den ett utlåtande som lyder:

”Det är en stor och tung pjäs som doftar oerhört mycket av kemisk cheesecake blandat med Risifrutti och yoghurt”, skriver Sockerbiten och fortsätter:

”Som alla andra Big Taste-chokladkakor är även denna enormt söt och fet, men det skall tilläggas att det ändå är den bästa i serien så här långt.

Annons

Jordgubbssåsen smakar mycket och är intensiv, vilket behövs i den här sockerbomben. Efteråt lämnas en brännande söt eftersmak av fika och glass, likt det mest överdådiga mellanmålet som går att uppbringa.”

Sockerbiten ger den trots allt ett högt betyg på en skala som går från 0 till 5. Marabou Strawberry Cheesecake får en 4:a vilket betyder ”Riktigt gott, kanske köper igen”. Inte illa trots jämförelsen med sockrad gröt!

Då finns den nya chokladen i butik

Marabou har sedan tidigare tre smaker i sin serie Big Taste: Toffiee Whole Nut, Japp Peanut Caramel och Oreo Filled. Chokladkakorna väger 300 gram (!) och kostar kring 40 kronor.

Marabou Big Taste Strawberry Cheesecake smyglanseras i Hemmakvälls butiker den 17 april innan den så småningom släpps i dagligvaruhandeln.

Källa: Sockerbiten

LÄS MER:

Annons