Delicato släpper pralin med smak av dammsugare

13 aug, 2020 
Av
punschrulle nötcreme
Sedan ett år tillbaka samarbetar Nöt-Crème med Delicato, och nu har det blivit dags för nästa spännande smak-komdo i lösvikten: Nöt-Crème Punschrulle.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ALKOHOLFRI RABARBER OCH KOMBUCHA-DRINKBrand logo
ALKOHOLFRI RABARBER OCH KOMBUCHA-DRINK

Det är Nöt-Crème själva som har postat en avslöjande teaser i sina sociala medier. På bilden som går i olika nyanser av grönt ligger någonting bollformat under en illgrön duk på en liten upphöjd scen. 

”Sveriges godaste samarbete resulterar i ännu en smak, vilken? Lanseras om några dagar…”, skriver de. 

Sedan bilden postades har en rad andra konton lagt upp ytterligare bilder på nyheten som nu visat sig vara Nöt-Crème Punschrulle, en punschrulleboll!

Fler chokladpraliner med Delicato-smak

Punschrulle, tänker kanske några, det heter väl dammsugare? Ja, man får kalla den vad man vill för det är samma goda sak.

Annons

När Nöt-Crème och Delicato inledde sitt samarbete förra sommaren släppte de dels en chokladkula med smak av chokladboll, dels en kondisbit fylld med nötkräm.

– Vi är fantastiskt glada över samarbetet med Nötcrème, att kunna erbjuda så fina produkter där det bästa av våra världar möts, sa Nadja Radwan på Delicato då.

Sedan tidigare finns Nöt-Crèmes chokladkulor i lösvikten i en rad smaskiga kombinationer så som kladdkaka, cookie dough och jordnöt.

Delicato-bubbel att dricka till

Delicato har en historia av att skapa lite oväntade produkter. Förra året släppte de i samarbete med Vinoteket det mousserande vinet Delibubblicato Spumante Extra Dry. Det beskrevs som ”ett italienskt vin med läskande toner av gråpäron och citrusfrukt i Extra Dry-stil som passar perfekt till just söta Delicatobakverk”.

Vi skulle gissa att det passar minst lika bra att dricka till nyheten Nöt-Crème Punschrulle som släpps på Hemmakväll den 20 augusti.

LÄS MER:

Delicato hjärta Nötcrème = sant!

Delicato och Vinoteket har skapat chokladbollsbubbel

Chokladkaka med lemon curd och mandel

Annons