Delicato släpper pralin med smak av dammsugare

13 aug, 2020 
Av
punschrulle nötcreme
Sedan ett år tillbaka samarbetar Nöt-Crème med Delicato, och nu har det blivit dags för nästa spännande smak-komdo i lösvikten: Nöt-Crème Punschrulle.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ALKOHOLFRI RABARBER OCH KOMBUCHA-DRINKBrand logo
ALKOHOLFRI RABARBER OCH KOMBUCHA-DRINK

Det är Nöt-Crème själva som har postat en avslöjande teaser i sina sociala medier. På bilden som går i olika nyanser av grönt ligger någonting bollformat under en illgrön duk på en liten upphöjd scen. 

”Sveriges godaste samarbete resulterar i ännu en smak, vilken? Lanseras om några dagar…”, skriver de. 

Sedan bilden postades har en rad andra konton lagt upp ytterligare bilder på nyheten som nu visat sig vara Nöt-Crème Punschrulle, en punschrulleboll!

Fler chokladpraliner med Delicato-smak

Punschrulle, tänker kanske några, det heter väl dammsugare? Ja, man får kalla den vad man vill för det är samma goda sak.

När Nöt-Crème och Delicato inledde sitt samarbete förra sommaren släppte de dels en chokladkula med smak av chokladboll, dels en kondisbit fylld med nötkräm.

– Vi är fantastiskt glada över samarbetet med Nötcrème, att kunna erbjuda så fina produkter där det bästa av våra världar möts, sa Nadja Radwan på Delicato då.

Annons

Sedan tidigare finns Nöt-Crèmes chokladkulor i lösvikten i en rad smaskiga kombinationer så som kladdkaka, cookie dough och jordnöt.

Delicato-bubbel att dricka till

Delicato har en historia av att skapa lite oväntade produkter. Förra året släppte de i samarbete med Vinoteket det mousserande vinet Delibubblicato Spumante Extra Dry. Det beskrevs som ”ett italienskt vin med läskande toner av gråpäron och citrusfrukt i Extra Dry-stil som passar perfekt till just söta Delicatobakverk”.

Vi skulle gissa att det passar minst lika bra att dricka till nyheten Nöt-Crème Punschrulle som släpps på Hemmakväll den 20 augusti.

LÄS MER:

Delicato hjärta Nötcrème = sant!

Delicato och Vinoteket har skapat chokladbollsbubbel

Chokladkaka med lemon curd och mandel

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons