Igloo Cola och alla nya glassar från GB våren 2020

03 feb, 2020 
Av
Igloo Cola kommer tillbaka, Magnum doppas i rosa rubychoklad och Pippi Långstrump får en egen pinne. Här är alla de nya glassarna i styckformat från GB våren 2020!
Annons

Varje år är det samma sak: Vi längtar sönder efter våren! Ett säkert vårtecken är när glassnyheterna presenteras. Den här gången kommer några som känns riktigt moderna, Magnum Ruby och Magnum Salted Caramel & Glazed Almonds, och några som väcker gamla minnen till liv, Igloo Cola och Solero Mango.

Klart är i vart fall att det börjar bli hög tid att ta på sig solglasögonen och strosa runt med en glass i handen. Bara värmen infinner sig också!

Årets glassnyheter 2020

Magnum Ruby

Magnum Ruby

Beskrivning från GB: Len vit chokladglass med hallonswirl och ett täcke av unik Ruby-choklad. Finns även i miniformat där glassen består av vit chokladglass som doppats i Ruby-choklad. 

Annons

Pris: ca 25 kr styck, ca 47 kr för flerpack (6 st mini).

Magnum Salted Caramel & Glazed Almonds

Magnum Salted Caramel & Glazed Almonds

Beskrivning från GB: Krämig salt kolaglass med kolaswirl som doppats i Magnumchoklad med glaserade mandelbitar i.

Pris: ca 24 kr styck.

Cornetto Mermaid

Cornetto Mermaid

Beskrivning från GB: Färgsprakande nyhet från Cornetto med hallonglass, matchaglass, hallonsås och strössel i en härligt rosa våffla. Passar både stora och små glassälskare. Finns även i flerpack i miniformat där struten är grön och glassen består av hallonglass, hallonsås och strössel! 

Annons

Pris: ca 20 kr styck, ca 47 kr för flerpack (8 st mini).

Pippi Tjolahoppglass

Pippi Tjolahoppglass

Beskrivning från GB: För att fira att Pippi Långstrump fyller 75 år i år lanseras Tjolahoppglass till alla yngre glassälskare. Glassen är en smaskig nyhet i glada Pippi-färger med hallon- och vaniljglass som doppats i ett överdrag med vit choklad.

Pris: ca 14 kr styck, ca 47 kr för flerpack (6 st mini).

Igloo Cola

Igloo Cola

Beskrivning från GB: Den läskande goda favoriten är tillbaka! Isglass med colasmak

Annons

som består av två ihopsatta glasspinnar. 

Pris: ca 15 kr styck.

Solero Mango

Solero Mango

Beskrivning från GB: Fräsch mangoglass som består av 65% frukt och fruktjuice. Glassen är veganmärkt och innehåller endast 58 kcal. 

Pris: ca 17 kr styck.

Foto:

GB Glace

Läs mer:

Annons