Billys släpper panpizza med banan

04 apr, 2020 
Av
billys pizza med banan
Glöm ananas och Hawaii, för här kommer bananpizzan! Billys frysta panpizza Goes Bananas är mellanmålet du inte visste om att du saknade.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Sidor som Onlinepizza och Foodora listar årligen Sveriges populäraste pizzatoppingar. Favoriterna vesuvio, kebabpizza, capricciosa och hawaii hamnar alltid högt i topp. Margherita, calzone och mexicana följer också med år ut och år in. Alla dessa är välkända och säkra kort. Men en topping som kanske inte känts lika självklart förrän nu är – banan!

Dafgårds släpper nu en Billys panpizza med skinka, ost och banan i perfekt mellis-size och det är bara att tacka och ta emot.

En smak som delar

För när vi tänker efter är det faktiskt genialt med söt banan som möter salt rökt skinka, krämig smält ost och syrlig tomatsås. Eller hur känner du?

Instagramkontot Matsiktet är tidiga med att presentera matnyheter. När de i veckan postade om bananpizzan gav följarna sina utlåtanden bland kommentarerna: ”Banan-pizzan smakade som banankrämen man fick av tandläkaren. Helt okej efter ett tandläkarbesök men den smaken i gommen när man äter pizza var lite..”, skriver en person och lägger till en kräk-emoji.

”Nej.. inte banan”, skriver en annan.

Så mycket banan innehåller pizzan

I innehållsförteckningen på Billys Goes Bananas går att läsa att en pizza på 170 gram innehåller 1,8 procent torkad banan. Den som väntat sig stora bananskivor gör alltså bäst i att fylla på med egna.

Billys panpizza finns även i en rad andra originella smaker. Om bananpizza inte är din favorit kanske mac n cheese, chili bearnaise, bacon cheeseburger eller halloumi dream passar bättre.

Billys Goes Bananas finns i butik från och med nu.

LÄS MER:

Snabbmatsreklamen påverkar oss mer än vi tror

Pizza kan göra dig mer effektiv på jobbet

Guide: Här ligger kändisarnas krogar i Stockholm

Annons