Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Vintips till middagen

Yoghurt med frukt och chokladgranola

01 jun, 2018
AvRedaktionen
Yoghurt med apelsin, passionsfrukt och chokladgranola.
Svalkande dessert med yoghurt, apelsin, passionsfrukt och chokladgranola. Perfekt efter en rejäl middag eller som lyxig rätt på frukost- eller brunchbordet.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

6 personer

Du behöver:

3 apelsiner

3 passionsfrukter

500 g grekisk yoghurt

1 msk flytande honung

3 dl chokladgranola

Gör så här:

Skala apelsinen och skär bort de vita hinnorna, skär i skivor. Vänd runt apelsinskivorna i inkråmet från 3 passionsfrukter. Skeda upp i fina glas, spritsa över yoghurt och ringla över honung. Toppa med chokladgranola.

Tips! Att servera dessert i udda glas är ett bra trick att få dukningen att kännas mer levande. Extra vackert blir det förstås med en dessert som består av olika lager, exempelvis cheesecake, fruktsallad eller tiramisu.

Yoghurt med apelsin, passionsfrukt och chokladgranola.
Yoghurt med apelsin, passionsfrukt och chokladgranola.

Av: Sara Johnsson
Foto: Stine Christiansen

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons