Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Vintips till middagen

Vörtbrödsrullar med julost och julskinka

16 dec, 2016
AvRedaktionen
Vörtbrödsrullar med julost och julskinka.
Vörtbröd är ett klassiskt tillbehör på julbordet. Här är ett superenkelt recept med ost och skinka som passar perfekt som snacks eller tilltugg.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

4 personer (2 st/person)

Du behöver:

8 st skivor vörtbröd

8 st julostskivor

8 tunna skivor julskinka

2 msk smör

Gör så här:

  1. Börja med att skära av kanterna på varje brödskiva.
  2. Ta fram en brödkavel och kavla ut varje brödskiva så tunn som möjligt.
  3. Lägg en skiva julost och en skiva julskinka på varje brödskiva och rulla ihop till rullar.
  4. Stek rullarna i smör på medelhög värme tills de fått fin färg på ytan och osten har smält.
  5. Servera på julbuffén eller som en mysig julfika.

Tips! Släng inte brödkanterna. Gör goda krutonger av dem.

Vörtbrödsrullar med julost och julskinka.
Vörtbrödsrullar med julost och julskinka.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons