Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Vintips till middagen

Vit chokladmousse med frysta lingon och pepparkakskrisp

25 nov, 2012
AvJenny Norberg
Chokladmoussen blir enkelt vit chokladglass om du sätter in den i frysen. Lika gott vilket som. Toppa med frysta lingon och smula över pepparkakor.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Tid: 20 minuter

Du behöver:

150 g vit choklad

3 dl grädde

2 äggulor

frysta lingon

pepparkakor

Gör så här:

Smält chokladen i ett vattenbad. Vispa grädden fluffig, rör ner äggulorna. Vänd ner den smälta chokladen, låt stå kallt fram till servering. Lägg moussen i portionsskålar, toppa med frysta lingon. Smula över pepparkakor.

Vit chokladmousse med frysta lingon och pepparkakskrisp.
Vit chokladmousse med frysta lingon och pepparkakskrisp.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons