Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Vintips till middagen

Vegetarisk currygryta med Quorn och kokosmjölk

22 jan, 2019
AvRedaktionen
Vegetarisk currygryta med Quorn och kokosmjölk.
Supergod ovo-vegetarisk currygryta med Quorn och kokosmjölk. Tillsätt gärna chili för mer hetta. Toppa med koriander och servera med ris.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Ännu bättre med Markiz #9 - Vegetarisk köttfärssås med gula ärtorBrand logo
Ännu bättre med Markiz #9 - Vegetarisk köttfärssås med gula ärtor

Vegetarisk currygryta med Quorn och kokosmjölk

Här hittar ni en supergod och superenkel gryta med krämig kokosmjölk som bas. Mums!

Vegetarisk currygryta med Quorn och kokosmjölk.
Vegetarisk currygryta med Quorn och kokosmjölk.

4 portioner

Annons

Du behöver:

1 paket Quorn Bitar (300 g)
1-2 msk gul curry
1 st vitlöksklyfta, finhackad
2 dl kokosmjölk
1 msk honung
Färsk koriander
Salt och peppar

Till servering:

200 g okokt jasminris

Gör så här:

  1. Koka riset enligt anvisning.
  2. Värm olja i stekpanna. Fräs curry, vitlök och bitarna. Tillsätt kokosmjölk och honung. Låt koka upp och puttra några minuter. Smaka av med salt och peppar.
  3. Strö över färsk, hackad koriander. Servera med ris.

Recept och foto: Quorn

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons