Vårmeny med snittar, kyckling och mandelkaka

Recept på snittar, ärthummus, kyckling och mandelkaka

Välkomna våren med festliga snittar, ärthummus med grönsaksstavar, kyckling i ugn med svamp och bacon och mandelkaka med syrlig limekräm.
13 februari, 2020

Förrätt: Snittar med ägg, räkor och lax

Snittar är en lyxig förrätt som inte är svår att förbereda. Dessa snittar med ägg, räkor och lax är riktigt goda. Toppa med dill eller annan grön ört.

Till receptet >>

Snittar med ägg, räkor och lax.

Förrätt/Tilltugg: Ärthummus med grönsaksstavar

Grönsaker och dipp är en sann klassiker som passar perfekt som förrätt eller som tilltugg. Testa denna goda ärthummus med grönsaksstavar – som bladselleri, morot och gurka. Passar även perfekt med grissini!

Till receptet >>

Recept på ärthummus med grönsaksstavar

Ärthummus med grönsaksstavar.

Huvudrätt: Kyckling i ugn med svamp, bacon och salvia

Enkel tillagning med ett supergott resultat! Testa kyckling i ugn med svamp, druvor, bacon och salvia. Servera med kokt potatis som tillbehör.

Till receptet >>

Recept på kyckling i ugn med svamp, bacon och salvia

Kyckling i ugn med svamp, bacon och salvia.

Efterrätt: Saftig mandelkaka med limekräm

Syrlig, smakrik och underbart god. Denna saftiga mandelkaka med limekräm är härligt vårig. Garnera med saltade pistaschmandlar utan skal.

Till receptet >>

Recept på saftig mandelkaka med limekräm

Saftig mandelkaka med limekräm.

Av: Gitte Heidi Rasmussen

Foto: Skovdal Nordic

LÄS MER:

Helgmeny med laxröra, kyckling och björnbär

Helgmeny med burrata, kalkon och crème brulée

Helgmeny med snittar, oxfilé och chokladkaka