Varm mjölk med rom, vanilj och honung

  • AvRedaktionen
Varm mjölk med rom, vanilj och honung.
Varm mjölk med rom är en riktig vintervärmare. Smaksätt med honung och vanilj och servera med vaniljstången i glaset.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

1 glas

Tid: 5 minuter

Du behöver:

1 liten bit delad vaniljstång

1 1/2 dl mjölk (3%)

4 cl mörk rom

1–2 msk honung

Gör så här:

Dela vaniljstången längs med, skrapa ur fröna med en liten sked. Spara stången. Häll mjölken i en kastrull och lägg i fröna. Hetta upp men låt det inte koka. Tillsätt rom och honung och låt det bli varmt. Servera med vaniljstången i glaset.

Läs också: Varm choklad är bättre än hostmedicin

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!