Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Vintips till middagen

Varm mjölk med rom, vanilj och honung

18 dec, 2016
AvRedaktionen
Varm mjölk med rom, vanilj och honung.
Varm mjölk med rom är en riktig vintervärmare. Smaksätt med honung och vanilj och servera med vaniljstången i glaset.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

1 glas

Tid: 5 minuter

Du behöver:

1 liten bit delad vaniljstång

1 1/2 dl mjölk (3%)

4 cl mörk rom

1–2 msk honung

Gör så här:

Dela vaniljstången längs med, skrapa ur fröna med en liten sked. Spara stången. Häll mjölken i en kastrull och lägg i fröna. Hetta upp men låt det inte koka. Tillsätt rom och honung och låt det bli varmt. Servera med vaniljstången i glaset.

Läs också: Varm choklad är bättre än hostmedicin

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons