Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Vintips till middagen

Varm choklad med rom

28 jan, 2017
AvRedaktionen
Varm choklad med rom.
Varm choklad med rom är gott och värmande i kylan. Passar även efter maten framför brasan. Vispa samman ingredienserna så det blandas ordentligt. Häll upp i fina koppar och servera.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

4 personer

Tid: 10 minuter

Ingredienser:

8 dl mjölk

150 g mörk choklad (+ lite extra till servering)

1/2 tsk vaniljsocker

3 msk florsocker

1/2–1 dl rom (beroende på hur stark du vill ha den)

Gör så här:

Häll alla ingredienser i en kastrull och värm på mellanvärme. Vispa samman ingredienserna så det blandas ordentligt. Häll upp i fina koppar och servera.

Varm choklad med rom.
Varm choklad med rom.

Av: Linda Lundgren
Foto: Fabian Björnstjerna

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons