Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Somriga drinkar Grillat Vintips till middagen Sommarmat

Varm choklad med rom

28 jan, 2017
AvRedaktionen
Varm choklad med rom.
Varm choklad med rom är gott och värmande i kylan. Passar även efter maten framför brasan. Vispa samman ingredienserna så det blandas ordentligt. Häll upp i fina koppar och servera.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

4 personer

Tid: 10 minuter

Ingredienser:

8 dl mjölk

150 g mörk choklad (+ lite extra till servering)

1/2 tsk vaniljsocker

3 msk florsocker

1/2–1 dl rom (beroende på hur stark du vill ha den)

Gör så här:

Häll alla ingredienser i en kastrull och värm på mellanvärme. Vispa samman ingredienserna så det blandas ordentligt. Häll upp i fina koppar och servera.

Varm choklad med rom.
Varm choklad med rom.

Av: Linda Lundgren
Foto: Fabian Björnstjerna

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons