Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla receptPåskmat

Väkommen Danyel Couet!

25 apr, 2014 
AvRebecca Wictor
Annons
gästbloggen_skiss-liten

Idag välkomnar vi bästa Danyel Couet till oss på ELLE mat & vin. Danyel kommer att blogga om en stor livshändelse här på ellematovin.se. Han ska nämligen stänga ner den klassiska stjärnkrogen F12 för att sedan öppna den igen, på ny plats. Var och hur det blir ska vi få följa i hans blogg ”mon voyage”. Den 14 juni stänger man dörrarna på nuvarande F12. I den lokalen kommer det öppnas en ny restaurang, men framför allt ska flaggskeppet F12 få ny kostym.

I sin blogg kommer även Danyel tipsa om bra kökstricks och goda recept.

Eftersom Danyel tycker mycket om ELLE mat & vin och våra läsare har han även fixat fram ett riktigt bra erbjudande till er. Om ni bokar ett bord på F12, innan de stänger ner i juni, får ni 20 % rabatt på notan (exkl. dryck). Ni måste bara uppge ELLE mat & vin när ni bokar ert bord. Och det gör ni genom att ringa 08-505 244 00. Har ni missat F12 är det verkligen värt att gå dit och njuta av den fantastiska maten nu, snart finns inte chansen längre.

Vi på ELLE mat & vin säger välkommen till Danyel en gång till. Kul att ha dig hos oss!

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons