Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla receptPåskmat

Turkisk yoghurt med blåbärssylt och krossade skorpor

13 aug, 2016 
AvRedaktionen
Turkisk yoghurt med blåbärssylt och krossade skorpor.
Frukost, mellanmål eller dessert? Det här goda och hälsosamma snacket med yoghurt, blåbärssylt och skorpor kan du äta med gott samvete alla tider på dygnet.
Annons

1 port

Tid: 5 min

Du behöver:

1 ½ dl turkisk yoghurt

2 msk blåbärssylt

2 Pågen Fullkornsskorpor

Gör så här:

Blanda samman yoghurt och blåbärssylt. Bryt fullkornskorporna i mindre bitar. Toppa yoghurten med skorporna.

Turkisk yoghurt med blåbärssylt och krossade skorpor. Foto: Pågen
Turkisk yoghurt med blåbärssylt och krossade skorpor. Foto: Pågen

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons