Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Vintips till middagen

Tropisk mangodrink med rom och kokos

31 jan, 2017
AvRedaktionen
Tropisk mangodrink med rom och kokos.
Den här drinken smakar sol och semester. Om man inte vill ha alkohol i sina drinkar är det bara att utesluta romen. Den frysta mangon gör drinken iskall direkt utan att det behövs isbitar!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

10 små glas

Tid: 30 minuter

Du behöver:

200 g fryst mango (i bitar)

5 dl ananasjuice

12 cl ljus rom

2 msk florsocker

2 msk hett vatten

kokosflingor (till kanten på glaset)

Gör så här:

Mixa den frysta mangon med lite av juicen så att den blir helt slät. Tillsätt resten av juicen och rommen, blanda väl.

Lös upp florsockret i vattnet och slå upp sockervattnet på ett fat. Häll kokosen i en skål och doppa först kanten på glasen i sockervattnet och sedan i kokosen för att få till den fina kokoskanten som också smakar väldigt gott! Häll upp i glasen och njut!

Tropisk mangodrink med rom och kokos.
Tropisk mangodrink med rom och kokos.

Av: Frida Anthin-Broberg
Foto: Lina Östling

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons