Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla receptPåskmat

Tortilla wrap hack – så gör du den trendiga wrapen

30 jun, 2021 
AvRedaktionen ELLE
Recept på tortilla wrap hack med banan och choklad
Trött på att din wrap alltid går sönder och läcker ut på tallriken? Varsågod, här kommer räddningen – tortilla wrap hack!
Annons
Popcornsallad: Så gör du den trendiga maträttenBrand logo
Popcornsallad: Så gör du den trendiga maträtten

Tortilla wrap hack

Att dela tortillan i fyra delar, som fylls med olika toppingar och sedan viks ihop har blivit en megahit på sociala medier. Bara fantasin sätter stopp, så det finns hur många goda varianter som helst, både salta och söta.

Så gör du tortilla wrap hack med banan och choklad

4 portioner

Du behöver:

4 tortillabröd
3 dl nutella
2 skivade bananer
2 dl blåbär
½ dl kokosflagor

Gör så här:

  1. Skär tortillabröden i fyra delar, snittet ska gå nästan ända in – men lämna en bit kvar så tortillan håller ihop i mitten. Bred nutella på en fjärdedel av tortillan, strö ut kokosflagor på den andra, lägg blåbär på den tredje och tryck till dem lätt med en gaffel så de mosas något. Lägg slutligen bananskivor på den sista fjärdedelen.
  2. Vik ihop tortillan från vänster: nutellan över kokos, kokos- och nutellaviket över blåbär och nutella-, kokos- och blåbärsviket över bananerna. Grilla bröden cirka 2 minuter per sida eller i ett toastjärn. Det går också att steka dem i en torr stekpanna. Servera den ljummen.

Recept: Line Holt Nielsen Foto: Betina Hastoft, Kolorit Media

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons