Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla recept

Tina Nordström lagar mat i fjällen med kända gäster

28 nov, 2016 
AvRedaktionen
Den folkkära matprofilen Tina Nordström är tillbaka för en ny säsong av "Tina i fjällen". I fyra avsnitt välkomnar hon tittarna och några kända gäster till en jaktstuga i Åre.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Tina Nordström lagar mat i fjällen. Foto: TV4
Tina Nordström lagar mat i fjällen. Foto: TV4

Tina Nordström älskar de svenska fjällen och bjuder i vinter in fyra utvalda gäster till en jaktstuga i den lilla byn Medstugan utanför Åre i Härjedalen. Där bjuder hon på det bästa svensk fjällvärld har att erbjuda i form av mat, aktiviteter och upplevelser.

Hennes gäster den här säsongen är artisten Martin Stenmarck, f d partiledaren Maud Olofsson (C), musikern och programledaren Kalle Moraeus och skådespelaren Nour El Refai.

– Jag älskar fjällen! Det är en fantastisk miljö där jag samlar kraft, hittar inspiration och lagar massor av god mat. Det känns riktigt kul att välkomna Martin, Maud, Kalle och Nour till fjällen, säger Tina Nordström.

Annons

Förutom att laga mat drar Tina i väg sina kända gäster på olika aktiviteter som skid- och skoteråkning. Varje avsnitt innehåller också en överraskning.

”Tina i fjällen” visas på måndagar klockan 20.00 i TV4.

  • Avsnitt 1, 28/11: Martin Stenmarck
  • Avsnitt 2, 5/12: Maud Olofsson
  • Avsnitt 3, 12/12: Kalle Moraeus
  • Avsnitt 4, 19/12: Nour El Refai

Läs även: Nour El Refai: ”Min dyraste whisky kostade 12 000 kr”

Nour El Refai älskar whisky. Foto: Ea Czyz
Nour El Refai älskar whisky. Foto: Ea Czyz

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons