Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla receptPåskmat

Subway lanserar Spicy Vegan – så smakar den

21 maj, 2018 
AvHanna Carlsson
Subway lanserar Spicy Vegan.
Allt fler väljer att äta växtbaserat och med den gröna trenden ökar även utbudet på veganska alternativ. Senaste i raden är Subway som nu lanserar en ny vegansk macka på menyn.
Annons

Fler matkedjor har hakat på den veganska trenden och börjat erbjuda fler växtbaserade alternativ. Lagom till sommarens picknicks utökar nu även Subway sitt veganska utbud.

På den befintliga menyn kan man i nuläget finna två gröna subs: Veggiebiff som är lakto-ovo vegetarisk och Veggie Delite som är ett veganskt alternativ. Men nu uppdateras menyn med nyheten Spicy Vegan. Den nya suben kommer ersätta den redan existerande Veggiebiff för att erbjuda fler helt veganska alternativ.

Spicy Vegan

Spicy Vegan är en helt växtbaserad sub där pattyn/biffen är gjord på 45 procent grönsaker som röd paprika, morot, spenat, majs, vitkål, ärtor, grön chilipeppar och vitlök. Precis som de övriga subsen kan man kombinera den med färska grönsaker, bröd och en dressing.

– Vi är glada över att presentera ytterligare en vegansk sub på menyn. Spicy Vegan är lite matigare än den redan existerande Veggie Delite, just för att alla ska kunna njuta av en god sub i olika utföranden, säger Rodger Schoester, marknadsföringschef i Norden för Subway.

Annons

Kedjan säger att det kommer att komma fler gröna alternativ i framtiden.

Vegansk macka med örtbakad portabello och tryffelmajonnäs.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons