Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla recept

Stöd bröstcancerforskningen – skicka en bulle!

01 okt, 2014 
AvRebecca Wictor
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
bullogram cancer forskningbullogram cancer forskning

Varje dag får 20 kvinnor beskedet att de har bröstcancer och antalet som drabbas av bröstcancer ökar. Men det gör också antal överlevande. Var nionde kvinna drabbas någon gång i livet av denna fruktansvärda sjukdom och genom att stödja Rosa Bandet-kampanjen samlas tiotals miljoner kronor varje år in för att stödja cancerforskningen.

Om du vill vara med och stödja så tycker vi på ELLE mat & vin att du ska skicka en bulle! Från och med 1 oktober går det att skicka en kanelbulle till någon genom sms-tjänsten Bullogram (www.bullogram.nu). Det kostar 25 kronor varav tio kronor går oavkortat till Rosa Bandets arbete. Sms:et används sedan som kupong som går att byta mot en rosa kanelbulle på valfri Pressbyrån eller 7-Eleven i Sverige.

Du kan också välja att starta en bullkedja. Då skickar  du ett Bullogram som ger mottagaren möjligheten att skicka vidare ett Bullogram till fler personer, och på så sätt bygga vidare på kedjan.

Så gå in på: www.bullogram.nu och ge ditt bidrag till denna viktiga forskning. Det kommer vi på ELLE mat & vin att göra!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons