Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Vintips till middagen

Spenatsallad med chili- och kaprisdressing

30 sep, 2015
AvRedaktionen
Spenatsallad med chili- och kaprisdressing.
God och enkel sallad som passar utmärkt som tillbehör till fisk eller kalvkött. Det kan även vara en bra bas att bygga valfri lunchsallad på.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

6 personer

Tid: 10 minuter

Du behöver:

350 g babyspenat

8 tsk kapris

1 citron (pressad saft)

1 dl Fontana äkta grekisk yoghurt

6 tsk jungfruolivolja

2 salladslökar (finskivade)

1 tsk Santa Maria red hot chili flakes

Salt och peppar

Gör så här:

Lägg spenaten i en skål. Blanda de andra ingredienserna i en annan skål tills du får en tjock och krämig dressing. Rör ner dressingen bland spenaten och servera direkt.

Spenatsallad med chili- och kaprisdressing.
Spenatsallad med chili- och kaprisdressing.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons