Krämig Spaghetti med spenat och zucchini
Tips! Använd gärna en spiralizer (grönsakssvarv) för att skära zucchinin i långa strimlor.

4 portioner
Du behöver:
350 g spaghetti
2 zucchinier
200 g babyspenat
2 msk olivolja
2 dl grädde eller matlagningsgrädde
Salt och svartpeppar
Till servering:
50 g riven parmesan
Gör så här:
- Koka pastan al dente i lättsaltat vatten. Riv zucchinin i långa tunna strimlor med en spiralizer.
- Stek zucchinistrimlor och spenat i lite olja i 1–2 minuter. Tillsätt grädde och låt koka ihop.
- Vänd ner den kokta pastan och smaka av med salt och peppar. Fördela i djupa tallrikar. Strö rikligt med parmesan över och servera genast.
Recept: Gitte Heidi Rasmussen Foto: Betina Hastoft
LÄS MER: