Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Vintips till middagen

Snittar med kräftstjärtar på tunnbröd

13 nov, 2018
AvRedaktionen
Snittar med kräftstjärtar på tunnbröd.
Utsökta små munsbitar med kräftstjärtar i en krämig röra. Servera på tunnbröd, kex eller små rostade toastskivor och garnera med dill.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

4–6 personer

Ingredienser:

170 g kräftstjärtar

1 1/2 msk majonnäs

1 tsk tomatpuré

1/4 tsk rökt paprikapulver

1/2 kruka dill

salt

nymald svartpeppar

kex, toast eller tunnbröd

1 liten schalottenlök

Gör så här:

  1. Rör ihop majonnäs, tomatpuré, paprikapulver och hackad dill.
  2. Smaka av med salt och peppar.
  3. Hacka kräftstjärtarna grovt och vänd ner i röran.
  4. Klicka upp på bitar av tunnbröd, kex eller små rostade toastskivor.
  5. Garnera med dillvippa och strimlad schalottenlök.
  6. Mal över svartpeppar och servera.
Snittar med kräftstjärtar på tunnbröd.
Snittar med kräftstjärtar på tunnbröd.

Av: Julie Hey
Foto: Betina Hastoft

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons