Snittar med kräftstjärtar på tunnbröd

Snittar med kräftstjärtar på tunnbröd.

Utsökta små munsbitar med kräftstjärtar i en krämig röra. Servera på tunnbröd, kex eller små rostade toastskivor och garnera med dill.
13 november, 2018

4–6 personer

Ingredienser:

170 g kräftstjärtar

1 1/2 msk majonnäs

1 tsk tomatpuré

1/4 tsk rökt paprikapulver

1/2 kruka dill

salt

nymald svartpeppar

kex, toast eller tunnbröd

1 liten schalottenlök

Gör så här:

  1. Rör ihop majonnäs, tomatpuré, paprikapulver och hackad dill.
  2. Smaka av med salt och peppar.
  3. Hacka kräftstjärtarna grovt och vänd ner i röran.
  4. Klicka upp på bitar av tunnbröd, kex eller små rostade toastskivor.
  5. Garnera med dillvippa och strimlad schalottenlök.
  6. Mal över svartpeppar och servera.
Snittar med kräftstjärtar på tunnbröd.

Snittar med kräftstjärtar på tunnbröd.

Av: Julie Hey
Foto: Betina Hastoft

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE MAT & VIN: