Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Vintips till middagen

Snittar med gravad lax och äpple

19 nov, 2017
AvRedaktionen
Snittar med gravad lax och äpple.
Snabbt och enkelt tilltugg med gravad lax och äpple på mörkt bröd. Perfekt innan maten tillsammans med ett glas champagne.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Du behöver:

200 gr gravad lax i tunna skivor

2 gula äpplen

10 små bitar mörkt bröd

½ dl crème fraiche

dill

Gör så här:

1. Smeta ut ett tunt lager crème fraichen över brödbiten.

2. Lägg över en skiva gravlax på brödet.

3. Garnera med en tunn skiva äpple och lite dill.

Receptet är framtaget exklusivt för ELLE mat & vin för att passa med ett glas Mumm Grand Cordon champagne (nr 7543).

Snittar med gravad lax och äpple. Foto: Mattias Nilsson
Snittar med gravad lax och äpple. Foto: Mattias Nilsson

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons