Glutenfri helgmeny av Smilla Luuk
- AvRedaktionen
Smilla Luuk bjuder på veckans helgmeny med recept från hennes kokbok "Laga glutenfritt". Med dessa rätter kommer du garanterat få en magisk helg!
FÖRRÄTT:
Minipajer med chèvreost, fikon och valnötter
Glutenfria minipajer fyllda med getost, nötter och fikon. Ringla över lite honung och strö på lite flingsalt innan servering.
Till receptet >>
HUVUDRÄTT:
Vietnamesiska vårrullar passar lika bra till middag som på en buffé. Smilla har fyllt dem med räkor, avokado och grönsaker.
Till receptet >>
EFTERRÄTT:
Crunchy mint- och chokladmousse
Choklad möter mint och härlig crunch på bästa tänkbara sätt i den här desserten! Precis lika god som den låter.
Till receptet >>
Smilla Luuk, född 1997, är en svensk kokboksförfattare med inriktning glutenfritt. Smilla är dotter till programledaren Kristian Luuk.