Skapa drömglassen i Magnum Pleasure Store

Skapa drömglassen i Magnum Pleasure Store

Tycker du att den bästa Magnum-glassen saknas i utbudet? Nu kan du skapa din egen i Magnum Pleasure Store mellan 31 maj och 7 juli!
28 maj, 2019

Den 31 maj slår portarna upp till årets upplaga av Magnum Pleasure Stores pop-up-butik i PK-huset på Hamngatan i Stockholm. Hit kan alla glass- och gottsugna gå och designa sin egen drömmiga glass med alla de ingredienser man kan tänka sig. Det är sjätte året i rad som man kan njuta av att skapa och äta sin alldeles egna Magnum tillsammans med en Magnum Pleasure Maker.

– Med sommar och glassäsong kommer Magnum Pleasure Store tillbaka! Vi har längtat hela året efter att få möta alla engagerade besökare som skapar sina egna glassar, den ena varianten mer lekfull och kreativ än den andra. Ett som är säkert är att samtliga glassar alltid blir väldigt snygga och fotovänliga – och goda såklart, säger Arto Serkkola, Brand Manager på Magnum i ett pressmeddelande.

Valfri choklad och ett frosseri i topping

Du som går dit kan välja mellan att doppa glassen i mörk, vit eller classic Magnum-choklad och sedan go crazy bland toppingaltenativ, till exempel pistagenötter, seg chilifudge, kokos, salta kolapärlor och spröda popcorn.

I år har Magnum Pleasure Store tema Never Stop Playing och det återspeglas i inredningen inne i butiken som går i svart, vitt och guld med prickar. Temat lär säkerligen också synas i glassarna.

Att det är tänkt att man ska sprida sitt budskap på sociala medier gör man ingen hemlighet av. Det finns till och med en speciell Magnum-gunga och en bänk formad som en glasspinne där man kan fota sig tillsammans med sin glass. Även färgerna i inredningen är tänkta att locka till fototillfällen.

Du som är sugen på att testa får se till att hitta till PK-huset och Magnum Pleasure Store under juni och fram till 7 juli då portarna åter slår igen.

Hur kommer din fantasifulla Magnum att se ut?

 

Läs mer:

Champagneglass med färska jordgubbar

Gör din egen champagneglass – perfekt till sommarfesten