Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla receptSommarmatSomriga drinkar

Scarlett Johansson öppnar popcorn-butik

29 okt, 2016 
Skådespelerskan Scarlett Johansson älskar popcorn och kan nu lägga till popcornförsäljare bland sina meriter. Nyligen slog nämligen dörrarna till hennes egen popcornbutik Yummy Pop upp i Paris.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Scarlett Johansson har öppnat popcorn-butiken Yummy Pop i Paris.
Scarlett Johansson har öppnat popcorn-butiken Yummy Pop i Paris.

Scarlett Johansson hade länge drömt om att öppna en alldeles egen popcornbuik och den 22 oktober blev drömmen sann när hon invigde Yummy Pop i Paris.

Popcornbutiken ligger i distriktet Marais och under öppningsdagen kunde besökarna handla av självaste Scarlett, som tillsammans med maken Romain Dauriac (till vänster i bild), placerat sig bakom disken.

scarlett-johansson-popcorn

– I flera år har jag och min familj velat ta med vårt amerikanska favoritsnack till vår europeiska favoritstad. Jag hoppas att Yummy Pop kommer bli snackstället att gå till i Paris och en vänskapssymbol för mina mest älskade städer, Paris och New York, säger hon i ett pressmeddelande.

Yummy Pop erbjuder popcorn i både salta och söta smaker, som varieras efter säsong. Scarletts personliga favorit är popcorn med tryffel, parmesan och salvia och hon avslöjar att om Paris-butiken går bra är planen att öppna fler.

Foto: IBL och Shutterstock

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons