Populärt: MatDrinkarVegetarisktAlla receptSommarmatSomriga drinkarGrillat

Scarlett Johansson öppnar popcorn-butik

29 okt, 2016 
Skådespelerskan Scarlett Johansson älskar popcorn och kan nu lägga till popcornförsäljare bland sina meriter. Nyligen slog nämligen dörrarna till hennes egen popcornbutik Yummy Pop upp i Paris.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Scarlett Johansson har öppnat popcorn-butiken Yummy Pop i Paris.
Scarlett Johansson har öppnat popcorn-butiken Yummy Pop i Paris.

Scarlett Johansson hade länge drömt om att öppna en alldeles egen popcornbuik och den 22 oktober blev drömmen sann när hon invigde Yummy Pop i Paris.

Popcornbutiken ligger i distriktet Marais och under öppningsdagen kunde besökarna handla av självaste Scarlett, som tillsammans med maken Romain Dauriac (till vänster i bild), placerat sig bakom disken.

scarlett-johansson-popcorn

– I flera år har jag och min familj velat ta med vårt amerikanska favoritsnack till vår europeiska favoritstad. Jag hoppas att Yummy Pop kommer bli snackstället att gå till i Paris och en vänskapssymbol för mina mest älskade städer, Paris och New York, säger hon i ett pressmeddelande.

Yummy Pop erbjuder popcorn i både salta och söta smaker, som varieras efter säsong. Scarletts personliga favorit är popcorn med tryffel, parmesan och salvia och hon avslöjar att om Paris-butiken går bra är planen att öppna fler.

Foto: IBL och Shutterstock

Annons