Roy Fares är årets bäst klädda man

16 jan, 2016 
AvRedaktionen
Roy Fares är Årets bäst klädda man 2016.
Konditorn Roy Fares är inte bara duktig på att baka, han klär sig väldigt bra också och blev utsett till Årets bäst klädda man på ELLE-galan 2016.
Annons

Juryns motivering: ”Årets bäst klädda man: Roy Fares En klassiskt preppy look, ett osvikligt sinne för detaljer och en förmåga att få allt att sitta perfekt. Stilig som få kan han lyfta även det mest vardagliga plagg till nya höjder. Delicious, helt enkelt. Årets bäst klädda man är Roy Fares.”

ELLE mat & vin ställde några frågor till Roy,

Vilket är ditt favoritbakverk?
– En nygräddad toscabit, kanelbulle eller klassisk budapest-bakelse. Sen är jag väldigt svag för saker som innehåller kola, choklad och nötter.

Vad bjuder du helst på till fika?
– Jag bjuder gärna på en god dessert i fina glas, ett enkelt sätt att få saker att se lite lyxigare och godare ut. Tyvärr blir jag själv sällan bjuden på en fika, kompisar tror att man kommer vara kritisk – vilket jag så klart inte är.

Har du något recept du vill dela med dig av?
– Gör crumble, en smuldeg. Enkelt och så gott! Lika delar smör, mjöl, socker havregryn och en nypa salt och lite kardemumma som gräddas. Passar till många olika saker; glass, paj, dessert, jordgubbar med lättvispad grädde och mycket annat.

Annons

Vilket är ditt absolut bästa bakningstips, alla kategorier?

– Att baka är inte som att laga mat. Med matlagning kan man gå lite mer på känsla, salta eller peppra mer eller mindre. Men när det kommer till bakning så är det mer kemi, saker man har i har en viss funktion, det märkt snabbt om man missat något. Ett tips är att läsa recept noga och börja väga ingredienser i stället för att baka med tesked och deciliter.

Roy Fares blev utnämnd till Årets bäst klädda man på ELLE-galan 2016.
Roy Fares blev utnämnd till Årets bäst klädda man på ELLE-galan 2016.
Roy Fares på ELLE-galan 2016.
Roy Fares på ELLE-galan 2016.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons