Rocky Road med müsli och pistaschnötter

Rocky Road med müsli och pistaschnötter.

Rocky Road är en amerikansk härlighet som går att fylla med nästan vilka favoritingredienser som helst. Här har vi använt choklad, pistaschnötter, minimarshmallows och müsli.
12 november, 2015

15 bitar

Tid: 35 minuter

Du behöver:

500 g mörk choklad

100 g ljus choklad

1 1/2 dl pistaschnötter

3 dl minimarshmallows

4 dl krispig müsli

Gör så här:

Smält den mörka chokladen i ett vattenbad. Blanda övriga ingredienser i en bunke men spara lite pistaschnötter och minimarshmallows till garnering. Häll den något avsvalnade chokladen över ingredienserna i bunken. Blanda väl.

Häll upp på en plåt med bakplåtspapper och häll på de sparade pistaschnötterna och minimarshmallows som garnering. Låt svalna i kylen. Under tiden, smält den ljusa chokladen i ett vattenbad. Spritsa ut den smälta chokladen över den stelnade Rocky Road-kakan. Låt stelna i kylen. Skär upp lagom stora bitar med en vass kniv och servera.

Rocky Road med müsli och pistaschnötter.

Rocky Road med müsli och pistaschnötter.

Recept och foto: Anna Kvarnström