Ralph Lauren öppnar Coffee & Bar Shop i London

I början av januari öppnar Ralph Lauren sin första coffee & bar shop på anrika Regent Street i London. The Polo Bar kommer att ligga intill flaggskeppsbutiken Polo Ralph Lauren som öppnade tidigare i höstas.
11 januari, 2017

The Polo Bar i London blir Ralph Laurens andra restaurangverksamhet i Europa. Sedan tidigare finns Ralph’s i Paris. The Polo Bar i London kommer i första hand att servera olika kaffesorter framtagna unikt för Ralph Lauren och cocktails med tillhörande smårätter.

LÄS OCKSÅ: POLO RALPH LAUREN ÖPPNAR FLAGGSKEPSBUTIK

Baren är klädd i mässing, elegant mörka träpaneler och gröna biljarddukar. Med endast 24 bordsplatser och 12 barstolar är The Polo Bar ett intimt vattenhål i hjärtat av Mayfair. Allt är influerat av Ralph Laurens amerikanska stil i kombination med den elegans och kvalité Europa är känt för.

Cocktaillistan innehåller klassiker som Old Fashioned och Ridgway Margarita men också cocktails som är inspirerade och speciellt framtagna för Londons barscen.

Sedan tidigare finns även RL Restaurant i Chicago, Ralph’s Coffee & Bar i Paris, The Polo Bar i New York samt Ralph’s Coffee i New York.