Vegetarisk umami-burgare med kimchi och wasabimajonnäs

Vegetarisk umami-burgare med kimchi och wasabimajonnäs.

Lakto-ovo-vegetarisk burgare i asiatisk tappning. Toppa hamburgarna med kimchi, picklade rädisor, groddar, wasabimajonnäs och färsk koriander.
19 maj, 2017

4 portioner

Du behöver:

4 Quorn Burgare

4 burgarbröd

4 skivor ost (löpefri)

4 msk majonnäs

1-2 tsk wasabipasta

salt & peppar

olja till stekning

Till servering:

kimchi

färsk koriander

groddar

picklade rädisor

Gör så här:

Stek eller grilla burgarna i olja enligt anvisning på förpackningen. Salta och peppra efter smak.

Toppa varje burgare med en skiva ost i slutet av stekningen så hinner den smälta lite.

Blanda majonnäs och wasabi till en slät kräm.

Montera burgarna med bröd, kimchi, picklade rädisor, groddar, wasabimajonnäs och färsk koriander.

Vegetarisk umami-burgare med kimchi och wasabimajonnäs.

Vegetarisk umami-burgare med kimchi och wasabimajonnäs.

Recept och foto: Quorn

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE MAT & VIN: