Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Vintips till middagen

Vegetarisk umami-burgare med kimchi och wasabimajonnäs

19 maj, 2017
AvRedaktionen
Vegetarisk umami-burgare med kimchi och wasabimajonnäs.
Lakto-ovo-vegetarisk burgare i asiatisk tappning. Toppa hamburgarna med kimchi, picklade rädisor, groddar, wasabimajonnäs och färsk koriander.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

4 portioner

Du behöver:

4 Quorn Burgare

4 burgarbröd

4 skivor ost (löpefri)

4 msk majonnäs

1-2 tsk wasabipasta

salt & peppar

olja till stekning

Till servering:

kimchi

färsk koriander

groddar

picklade rädisor

Gör så här:

Stek eller grilla burgarna i olja enligt anvisning på förpackningen. Salta och peppra efter smak.

Toppa varje burgare med en skiva ost i slutet av stekningen så hinner den smälta lite.

Blanda majonnäs och wasabi till en slät kräm.

Montera burgarna med bröd, kimchi, picklade rädisor, groddar, wasabimajonnäs och färsk koriander.

Vegetarisk umami-burgare med kimchi och wasabimajonnäs.
Vegetarisk umami-burgare med kimchi och wasabimajonnäs.

Recept och foto: Quorn

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons